Jacob Kvistgaard

3 Dage i Nord (Hjørring, Thy og Aalborg) 31. mar – 2. apr. 2018 – Jacob Kvistgaard

Jacob har selv skrevet løbsrapporter fra U13-klassen:

 

Hjørring

Vi skal køre 2 omgange a 13,1 km.

 

Vi er i gang og Mads, Asger og Theodor rykker.

 

Jeg blev sat af men jeg fanger Victor lidt senere.

På bakken op til mål kører jeg fra Victor.

 

Jeg kommer op til Mads, men han gider ikke at samarbejde og Victor kommer op til os.

Så kommer vi til bakken før mål. Mads starter spurten i bunden og vi lukker hullet. Så angriber jeg men Victor kører forbi mig. Han går kold og jeg vinder i spurten og jeg får en 3. plads og 16 point.

 

Jeg synes at det er flot og er meget tilfreds.

Hanstholm

Vi skal køre 3 omgange og der stinker af fisk. Det starter med at Victor, Asger & Theodor rykker og vi kan ikke hente dem. Så kommer vi samlet hjem og jeg bliver nr 9 og det var en god træning til at sidde i et felt.

Aalborg

vi skal køre 5 omgange og vi er 6 mand samlet. Jeg kommer væk i ca 100 m på 4. omgang. Der sker ikke noget og så rykker jeg hele tiden og det ser ud til at det bliver en spurt. Jeg bliver nr 6 og er den første der ikke får point.

 

I år kan jeg kalde det 3 dage i Nord fordi det var godt vejr og det er sjovere at køre i.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply