Jacob Kvistgaard

BGI Bike Camp 15.-18. oktober 2018 – Jacob Kvistgaard

Jacob har igen i år været til BGI bike camp i efterårsferien, og her er hans beretning (som han har dikteret) om turen:

 

 

I min efterårsferie har jeg været på BGI bike camp. Jeg var i tvivl om jeg kunne, men Morten Nørtoft skulle være hjælpetræner og derfor ville jeg gerne derned. Jeg var på BGI sidste år og synes det var sjovt, så jeg glædede mig også til i år.

 

dag 1

Min lillebror og far kørte mig derned. Da vi kom derned var Morten så sød at vise mig hen til værelset. Jeg skulle sove med en jeg ikke vidste hvem var. Han hed Thomas og kom fra Køge. Jeg var lidt spændt på det, men vi blev gode venner i løbet af campen. Om aftenen spiste vi aftensmad og pyntede muffins. Det var rigtig sjovt. Klokken 22 skulle vi i seng men der var mange der larmede. En af trænerne kom og sagde at der var morgentræning kl 7.30 og så var det godnat…

 

dag 2

Mig og Thomas vågnede ca klokken 7.40. Vi tog tøj på og gik over til morgentræning. Træningen var forhindringsbane man skulle igennem og en hel masse styrketræning.

Så skulle endelig ud at cykle. Vi skulle køre Tour De Skjold. Det var en kuperet rundstrækning og jeg synes den var hård. Jeg kørte med Victor Marinussen og Noah Bøge. Vi måtte køre 2-5 omgange. Jeg kørte og hyggede mig. Til sidst var jeg sammen en dreng fra Sjælland og da vi kom i mål opdagede vi at vi var de sidste der var tilbage. Vi fik kørt 4 omgange som nogen af de eneste.

 

Så skulle vi have frokost og det var mega lækkert. Efter frokost hyggede vi indtil vi skulle ud at cykle igen. Jeg var i streethallen og hoppede i pommesfritgrav – det var mega sjovt!!!

Da vi skulle ud at cykle igen skulle vi op af en meget stejl bakke ved navn Purhøj. Man skulle køre i heats mod hinanden og når man var færdig skulle man vælge mellem en længere vej med kun landevej eller en meget kortere rute med grusvej på. Jeg valgte grusvej fordi jeg synes det kunne være sjovt.

 

2 timer efter skulle vi køre spinning. De lavede en masse lege hvor man skulle få pulsen op og det var hårdt og sjovt. Derefter skulle vi have aftensmad, hygge os og så skulle man i seng.

 

dag 3

På dag 3 fik jeg mig selv til at stå op til morgentræning selvom jeg var træt. Det var det samme som sidste gang.

Efter træningen fik vi noget mad og så skulle vi ud og køre holdløb. Jeg var på hold med Karls Axel Tilly og Noah Bøge – og jeg var meget glad for det hold.

Jeg synes at det gik godt til holdløbet. Vi var gode til at køre stærkt og vente når nogen faldt af.

 

Efter frokost skulle vi ud og køre Grandprix Klejs. Det var en kuperet rute og jeg var godt kørende. Man skulle køre en rundstrækning indtil man ikke gad mere. Jeg var ude på min 5. og sidste omgang så taber jeg kæden ØV tænker jeg. Anders Nytofte Petersen bliver hos mig og en hel masse Herning drenge henter en voksen som hjælper mig. Så kan Anders og mig køre tilbage.

 

Efter cyklingen skulle vi lære at skifte hjul og slange. Det var lidt svært men jeg fik det lært.

 

Om aftenen skulle vi køre indendørs cykelløb. Det hedder Grandprix BGI. Det er en meget teknisk rute og det er jeg ikke særlig stærk til så jeg har skruet ned for forventningerne. Jeg bliver meget overrasket for jeg når helt til finalen. Da vi starter taber jeg kæden stort set med det samme og så er det løb ligesom kørt. Mathias vinder og det er ret sejt.

Hjælpetrænerne skulle køre 5 omgange hvor de måtte snyde alt hvad de ville. Mig, Victor Marinussen og Victor Bredtoft Andersen hjalp Morten ved at løfte barriererne op til ham og lukke dem bagefter. Det hjalp ham meget og var super sjovt. Morten endte på 2.pladsen fordi Mads trak i sædet og derfor vandt lige akkurat.

 

dag 4

I dag skulle vi køre spurter og jagtløb. Det gik opad i spurten og derfor blev jeg ikke altid den sidste. Jeg er nemlig ikke den bedste sprinter. Da vi skulle hjem fra turen lavede vi jagtløb. Vi blev sendt afsted i hold og vi skulle forsøge at indhente hinanden. Det var fint.

 

Sidste tur på cyklen var jagtløb igen. Denne gang i Stenderup. Jeg kunne godt mærke at jeg var rigtig smadret. Da vi kom hjem var jeg så glad for at se min mor og min lillebror. Vi skulle hente alle tingene og have informationer om hvad vi havde lavet under de 4 dage og så kørte vi hjem.

 

Hvis jeg skal give BGI bike camp point på en skala fra 1-10 bliver det en klar 10’er. Det var nemlig været sjovt og der har været godt mad. Cykelturene var gode og meget forskellige. Jeg kunne bedst lide turen til Purhøj. Hvis man gerne vil prøve en træningslejr skal man klart tage med til BGI til næste år.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply