Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/licenscykling.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Links – Licens Cykling

Links

 

Andre cykelryttere som har deres egen blog:

www.altomcykling.dk/tolboll-licens (Jeppe Tolbøll er B-rytter og laver bl.a. nogle super fede løbsrapporter).

www.mwmortensen.blogspot.dk (Mathias Mortensen er Juniorrytter og skriver om løb i både Danmark og i udlandet).

www.nikolinest.dk (Nikoline Stougård er forholdsvis ny som licensrytter i Dame B. Hun blogger om både licensløb og motionsløb mm.).

www.peter-bang.blogspot.dk (Peter Bang’s blog er desværre ikke blevet opdateret siden 2015 – men der er stadig rigtig mange gode indlæg om løb hovedsageligt i B-klassen).

 

Organisationer / klubber:

www.cyklingdanmark.dk (DCU’ hjemmeside der har stort set alle de oplysninger man har brug for som licensrytter i Danmark).

www.dcu-jf.dk (Resultater fra de jysk/fynske licensløb).

www.givecykelklub.dk (Min klubs hjemmeside – tjek den ud! Vi arrangerer bl.a. også selv 3 cykelløb i lokalområdet kaldet ”Tour de Give Elementer”, hvor alle er velkomne).

 

Træning:

www.trainingpeaks.com (Holder styr på din træning ved hjælp af uploadede filer fra din cykel-computer. Er god til træningsplanlægning og efterfølgende statistik).

www.strava.dk (Stedet hvor man kan se, hvad sine kammerater og nogle af profferne får trænet. Jeg logger selv al min træning der. Find mig på www.strava.com/athletes/18611101. Jeg anbefaler at man som licensrytter på Strava bliver medlem af gruppen ”Fair Cykling” der er for alle danske licensryttere).

www.feltet.dk (nok Danmarks bedste site til cykelnyheder og resultatformidling).

 

Facebook:

www.facebook.com/licenscykling.dk (min egen side – skynd dig at gå ind og like den, hvis du ikke allerede har gjort det. Så får du besked hver gang der er nyt på hjemmesiden). Her kan du desuden også se masser af billeder fra licensløb som Jacob og jeg deltager i.

www.facebook.com/groups/219280651609271/ (Gruppen hedder ”DCU licensløb” og har masser af info/nyheder om de danske licensløb).

www.facebook.com/groups/brugtmarkedcykling/ (stedet at besøge hvis du mangler cykeludstyr – eller har for meget).

www.facebook.com/groups/578825975636560/ (gruppen hedder ”Fælles-træning” og bruges til at arrangere fælles-træning for licensryttere og super motionister omkring Give-egnen – så bor du i en radius af 30 km fra Give og mangler nogle at træne med, så kig her).