Jacob Kvistgaard

Løbsberetning Jysk-fynsk mesterskab Licensløb Skive 21. maj 2017 – Jacob Kvistgaard

Efter en uge på lejrskole mandag-fredag, sprang Jacob over løbet i Holstebro om lørdagen. Til gengæld var han helt klar til at køre jysk-fynsk mesterskab i Skive om søndagen.

Et løb som Jacob havde set meget frem til, og også et af Jacobs største mål i sæsonen. Han kunne nemlig godt tænke sig at veksle sin bronzemedalje fra sidste år ud med en anden karat.

De var 6 ryttere til start, og de skulle køre 2 omgange a 8,5 km. I alt 17 km.

Jacob havde en holdkammerat Rasmus med, men i dag var der ikke så meget at snakke om mht. taktikken. Da det blæste ret meget, og ruten startede med noget sidevind, så var det bare fuld gas fra start, og så rykke igen og igen indtil han forhåbentlig var alene.

 

Jacob havde et større heppekor med i dag. Han havde en ven fra skolen med, og herudover kom hans bæste, moster og fætter og også og heppede.

Så Jacob følte et ekstra pres, og var da også noget nervøs ved starten.

Afsted kørte de, og så snart masterbilen kørte afsted angreb Jacob. Han fik hul, men efter et stykke tid kommer Marius med op til ham.

Efter 2 km drejer de til venstre op af en lille bakke, og her angriber Jacob igen. Denne gang kommer han afsted, og herfra ser han sig ikke tilbage.

Efter 1. omgang har han ca. 1 min forspring til de næste, og i mål er han godt 2 min foran de næste.

 

Så det var en glad og stolt dreng, der fik den første guldmedalje til et mesterskab om halsen, og kun hyldes som vinder af det jysk-fynske mesterskab 2017.

 

Næste løb for Jacob er det internationale etapeløb Tour de Himmelfart, som vi lige nu er i fuld gang med. Her fik Jacob en 9. plads sidste år, som han håber at kunne bytte ud med en lidt bedre placering.

 

For mit eget vedkommende, er jeg ved at komme mig efter mit styrt i Hobro for små 3 uger siden. Jeg har kørt på hometrainer i hele sidste uge, og i denne uge er jeg begyndt at køre på landevejen igen, og jeg har meldt mig til licensløbet i Beder på søndag. Jeg har stadig et problem med at stå op og spurte, så det er ikke med de store resultatmæssige forventninger, at jeg tager til løb på søndag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply