Jacob Kvistgaard

Løbsberetning licensløb Djurs 30. april 2017 – Jacob Kvistgaard

Her kommer Jacobs løbsberetning fra Djurs:


i dag skal jeg til djurs jeg glæder mig altid fordi at det er cykling. jeg har ømme ben og det er nogle stærke modstander. det var en der skulle køre i U13 han hedder Simon og en af mine venner Rasmus.

så kører vi. jeg angriber. jeg er sammen med Simon. Jeg prøver at køre noget taktisk så jeg kan få Rasmus med. men jeg ser at Rasmus ikke er blandt de tre bag ved os. og jeg kan ikke se ham. Så angriber jeg igen. jeg når at komme væk. så kører jeg solo i 9 km. Jeg vinder. Rasmus blev nr 5 og jeg fik blomster.
næste uge bliver det Ry og Hobro. der er vi 9 så de første 3 får point. Min taktik er at køre taktisk så Rasmus og mig kan stikke af sammen. hvis det ikke virker kører jeg solo.
med venlig hilsen Jacob

 

Ja, endnu en sejr til Jacob. Denne gang var han dog ikke så suveræn. Selvom han kørte med over 32 km/t i gennemsnit var han “kun” ca. 1,30 min foran nr. 2.

Jacob går i øvrigt rigtig meget op i hvordan han skal fejre sejrene. I dag var det med tommelfingeren i munden. Vi må se hvad han finde på næste gang – hvis der bliver en næste gang.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply