Jacob Kvistgaard

Løbsberetning licensløb Rødekro 2017 – Jacob Kvistgaard

Vækkeuret ringede kl. 5.15, og vi havde 45 min til vi skulle være ude af døren. Vi fik spist noget hurtigt morgenmad og kom afsted. Jacob havde taget en dyne med i bilen så han kunne sove, men det blev vist ikke til så meget.

Vi ankom i god tid. 75 min før Jacob skulle starte. Det var første gang han skulle køre på en rute som han havde kørt løb på før, så det var en god tryghed. U11 skulle køre ca. 7 km med Masterbil ud til en rundkørsel hvor løbet ville blive givet frit, og så var der 13 km til mål. Midt på ruten var der en hård bakke kaldet Hundeklem.

De var 6 drenge og 3 piger til start. Der var både en tysk dreng og en tysk pige med. Vi havde snakket lidt taktik inden løbet. Dvs. at Jacob havde snakket taktik, for det havde han helt styr på. Han ville prøve at stikke igen og igen til de andre faldt af, og hvis det ikke lykkedes så ville han give fuld gas op ad bakken. Det lød til at være en fin taktik, så det havde jeg ingen kommentarer til.

Desværre skulle jeg selv starte inden Jacob kom i mål, så for første gang ville jeg ikke se Jacob komme i mål. Så jeg så slet ikke hvordan det gik.

Heldigvis har Jacob skrevet denne løbsberetning:

 

I dag skal jeg til cykelløb i Rødekro. det bliver spændende. der er 7 kilometer masterstart og så er løbet givet frit. 
jeg stikker men Alexander nedergår kommer op til mig. vi kør rolerskift men en tysker køre op til os men jeg stikker og så en enkeltstart hjem til mål. men på en bakke er tyskeren henne ved mig. men hans kæde ryger af og så er det det samme ind til mål . i mål er jeg smadret. jeg bliver numre 1 og fik en pokal.

 

 

Jacob vandt altså i dag. Han kørte alene i mål med over 3 min til den næste dreng, så taktikken må have lykkedes. Måske var det gået anderledes hvis ikke tyskerens kæde var røget af. Det ved vi ikke.

 

Men det blev til en tur øverst på podiet og endnu en pokal til samlingen, så Jacob var meget tilfreds.

 

I næste weekend er der i anledningen af påsken hele 3 løb oppe nord på fra lørdag til mandag. Her bliver konkurrencen hårdere, da Jacobs formodede stærkeste modstander Asger fra Hillerød kommer. Jacob kørte mod Asger mange gange sidste år, og han fik baghjul af Asger hver gang. Så sandsynligheden for sejre i de tre næste løb er ikke så stor. Men der skal i hvert fald kæmpes for det. Pt. er der 5-6 ryttere meldt til i hvert af de 3 løb, der ser ud til at blive kørt i regnvejr og 2-5 graders varme.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply