Jacob Kvistgaard

Løbsberetning Ry 22. april 2018 – Jacob Kvistgaard

Jacob har selv skrevet løbsberetning:

 

Løb i Ry

Vi skal køre 9 omgange a 2 km.

Vi møder Victor fra Silkeborg og jeg varmer op sammen med ham. Vi får at vide at der er grus i sving 3 og vi opdagede at der var dårlig aftalt.

 

Nu er vi igang. Masterbilen kører hurtigt væk. Vi har kørt næsten en omgang da Casper fra Herning styrter. Jeg er lige ved siden af ham da noget rammer mit forhjul. Jeg slår en kolbøtte og når kun at tænke at jeg lukker øjnene.

Så ligger jeg på asfalten og tænker AV AV AV. Noahs far Nicklas hjælper mig over i en bil men jeg siger hele tiden – Jeg vil bare køre videre. Men min cykel kan ikke køre ØV. Samaritterne kommer over og hjælper mig. Jeg har fået skade på forhjul, tøj og hjelm. Jeg slap med skrammer over det hele.

 

 

Jeg er klar til Randers og glæder mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply