Jacob Kvistgaard

Løbsrapport enkeltstart Grindsted 23. juni 2018 – Jacob Kvistgaard

Jacob har selv skrevet denne løbsrapport:

 

Mig og min mor havde set ruten. Min far og mig havde tænkt at jeg skulle være på 85% når jeg kom op til vendepunktet. Det synes jeg var en god ide. Så da jeg var ved at opvarme var jeg spændt på om jeg kunne får på point. Den rute passer dog ikke så godt til mig da det bare er en pandekageflad rute der er ud og hjem og derfor er det tvivlsom om jeg kan få point.

 

Det går godt synes jeg. Så når jeg lige kommet til vendepunktet er jeg nr 4.

Det går så stærkt hjemad at det er 34,7 km/t i snit. Hjemad er jeg den anden bedste men i alt bliver jeg bliver nr 4 bare 7 sek fra point. Det blev min gode ven Carl Emil der vandt så det var jeg meget glad for på hans vegne. Bagefter kom jeg på kinesisk restaurant og fik lækker mad og is sammen med mine bedsteforældre. Nu er jeg klar til i morgen.     

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply