Jacob Kvistgaard, Robert Kvistgaard

Løbsrapport Gran Fondo Jennum

 

I lørdags kørte Jacob og jeg Gran Fondo Jennum. Vi kørte 40 km ruten der havde hele 550 højdemeter.  Der var 50-60 deltagere på denne rute. Der var en fast rollefordeling. Jeg var hjælpe-rytter og Jacob var kaptajn. Jacob har dikteret denne løbsbeskrivelse:

 

Jacob’s egen løbsbeskrivelse:

I går var mig og far ude og køre Gran Fondo Jennum. Jeg havde rigtig gode ben. Så på master-starten op af Jennum bakken var vi 10 mænd når løbet startede. Men over halvdelen var sat af på master starten. Så var der 3 der kørte. Så sad jeg i en gruppe med min far og en anden. På første omgang lå vi samlet. Første bakke på anden omgang kørte min far rigtig stærkt så ham den anden faldt af. Så råbte jeg til ham ”kør, kør, kør!”. Så så jeg at vi havde et hul, og så så vi ikke ham mere. Så kom en anden en og kørte fra os. Men det gjorde ikke så meget. Jeg blev nr. 5 og mit drømmemål var at komme i top-5. Og jeg slog min far.

 

Her er resultatlisten:

 

Janni fik også sæson debut som fotograf og fik taget en masse gode billeder. Disse billeder er lagt ud på min facebookgruppe.

 

Gode test resultater

Jeg har haft restitutionsuge i denne uge. Dvs. at jeg kun har kørt en gang fra mandag til fredag. Det var i onsdags hvor jeg kørt test. Jeg forbedrede mig i alle test, så det var super godt. Her ses min test resultater for de seneste 3 test.

Sæsonstart i Give Cykelklub:

I dag var jeg til sæsonstart i Give Cykelklub, hvor alle ryttere, både licens ryttere og motionister, i alt 54 ryttere kørte 45 km hvoraf de sidste 5 blev kørt som et cykelløb. Herefter blev der spist suppe, og uddelt pokaler til top 3  i cykelløbet.

Efter restitutionsugen havde jeg lørdag følt at jeg havde gode ben, og det samme gjorde sig gældende søndag.

Da vi kørte det lille 5 km cykelløb kørte jeg med i et 3-mands udbrud fra start. Der kom et par ryttere op til os, men vi blev dog hentet igen. Herefter var der 3 mand der kørte. En af de tre blev dog hentet af et mindre felt hvor jeg sidder i. Herefter er der en anden der kører op til udbruddet der holder hjem. Ind mod mål er der en rytter der kører væk fra feltet, og kort efter kører jeg også væk. Jeg holder feltet bag mig, og kommer i mål som nr. 5.

Det var en rigtig god fornemmelse at føle at man havde lidt power i benene, og ikke bare sad og ventede på at blive sat, som jeg har gjort alle de andre år jeg har kørt cykelløbet til sæsonstarten. Jeg satte også ny 5 min rekord med 332 watt i dag, så det var fedt.

 

I næste uge skal både Jacob og jeg køre indledningsløb i Aalborg. Der er pt. ikke så mange tilmeldte. U11 skal køre sammen med U11 piger, og her er der pt. tilmeldt 3 drenge og 1 pige.

D-klassen skal køre sammen med Dame B, H60 og H70, og her er der foreløbig tilmeldt 7 D-ryttere og en enkelt H60.

Jacob håber på en sejr, og jeg satser på at gøre en god figur og ikke falde igennem. Men først og fremmest er det bare træning frem mod sæsonstarten i Røde Kro ugen efter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bablofil April 2, 2017 at 14:24

    Thanks, great article.

  • Leave a Reply