Jacob Kvistgaard

Løbsrapport Holstebro 7. april 2018 – Jacob Kvistgaard

Jacob har igen selv skrevet løbsrapport:

 

Vi skal køre 2 omgange af 16,3 km.

Jeg er ikke helt klar. Jeg er meget nervøs.

 

Jeg er bange for at det kommer til at påvirke mig at min far er styret. Det kan jeg mærke at det gør. Jeg stiller til start med nervøse nerver. Starten går og jeg er nr 15.

 

Karl Aksel, Victor, Theodor og Noah kommer væk.  Jeg kan mærke at jeg ikke bliver træt af det højeste tempo.

Lige pludselig  kan jeg køre forbi og nu ligger jeg nr 8 og jeg jagter forfølgerne og kan mærke at jeg er i topform. Mine nerver er væk og jeg kan endelig køre mange watt. Nu er Victor kommet ned i forfølgergruppen og jeg kommer op til dem. Nu er vi på 2. omgang og jeg kan se at jeg er den stærkeste.

Jeg rykker og nu er vi ved 1 bakke og jeg rykker med 85%. Jeg bliver ved med at rykke. Nu er vi på 2. bakke og jeg er klar på at forsøge om jeg kan få hul. Så ser jeg at Victor Marinussen er væk. Jeg kører 110% og kommer hurtigt væk. Jeg har ca 20 sek ned til forfølgerne og så kører jeg enkeltstart hjem til mål.  Jeg sidder og tænker kør kør kør og håber at de ikke kan fange mig.

 

Jeg blev nr. 4  – 15 sek. før forfølgerne. Jeg synes det var et godt løb og jeg er glad for at køre et langt løb.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply