Jacob Kvistgaard

Løbsrapport licensløb Randers 23. april 2017 – Jacob Kvistgaard

I dag var Jacob og jeg til licensløb i Randers.

Her er Jacobs egen løbsbeskrivelse:

I dag skal jeg til cykelløb i Randers. Jeg fik mig en ordentlig overraskende da min ven kom også til løbet men det skulle ikke standse mig for at køre cykelløb. Jeg kørte fra start. Så skete der det at da min ven ligger nr 4 var en bil som kørte foran ham men hvis han var ved nr 2 vil han blive nr 2 fordi han vilel have spurgtet fra ham. 
Der skete ikke mer, men det blev til 20 point. Det var dejligt.

 

Ja, det blev altså til endnu en solosejr, hvor Jacob stak af fra start og var i mål godt 3 minutter før en trio, hvor Jacobs ven fra Give Cykelklub befandt sig, og Jacob gik en del mere op i at vennen Rasmus blev forstyrret af en bil i opløbet, end at han selv vandt. Der var dog stadigvæk et stort smil på, da han stod på podiet.

 

Næste løb for Jacob bliver næste søndag på Djurs.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply