Jacob Kvistgaard

LØBSRAPPORT LICENSLØB THY, HJØRRING OG AALBORG (3 DAGE I NORD)15.+16.+17. APRIL 2017 – JACOB KVISTGAARD

I påsken kørte Jacob de 3 dage i Nord. Eller de 3 dage i helvede, som vi døbte løbene pga. vejret. Jacob har selv skrevet denne løbsberetning:

 

3 dage i nord
1
I dag skal jeg til mit første løb i 3 dage i nord. Det gik fra at være solskin til regnvejr
men det skulle ikke standse mig for at køre cykelløb. Det blev til nr 2.
Det er fint nok.

2
Så er de u11s tur. Det starter med at køre ned af en bakke og slutter op ad. Men nr 1 angriber på en bakke men det går ikke. Men det går på nedkørslen. Det bliver til nr 2 igen.

3
Så er det afslutningen på løbet i Aalborg.Det regnede og blæste fok det bliver til 3 dag i helvede hvis det blev til regnløb. Asger er svær at følge med på nedkørslen så han får et hul. Det er nok til at vinde. Øv jeg er tilfreds med en 2. plads.

jeg fik 147 point og og nr 1 fik 150. nr 3 fik 143 point. jeg fik en 2 plads samlet og fik 100 kroner. jeg var fairplayer og gav de 100 kr til min lillebror fordi han havde ventet på mig og min far hele dagen.

det var 3 mellemgode løb på grund af vejret.

 

 

Ja, så fik Jacob for første gang i år kamp til stregen – og lidt til.

Asger var simpelthen for stærk for Jacob, og kørte mellem 30 og 60 sek. fra Jacob i de 3 løb. Til gengæld var der 3-6 min ned til nr. 3 i løbene, så 2. pladsen var aldrig i fare. Jacob kørt i slud, sne, regn og blæst, og alligevel nød han det i fulde drag.

Næste løb bliver på søndag i Randers. Her regner vi ikke med at der kommer sjællændere, og så må Jacob påtage sig favoritværdiheden igen. Men det har han nu ikke så meget imod :-).

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply