Jacob Kvistgaard

Løbsrapport Middelfart 24. juni 2018 – Jacob Kvistgaard

Så stod den på forårssæsonens sidste licensløb for Jacob. Det var i Middelfart, hvor de skulle køre 4 omgange af en 5,7 km lang rute. Der var en lille stigning ind mod mål, så ruten passede udemærket til Jacob. De var 19 drenge til start og der var points til top-7.

Jacob har selv skrevet denne løbsrapport:

 

jeg er på vej til Middelfart. Når jeg er der ser jeg Alexander og jeg bliver meget glad.

jeg tror at det bliver meget svært at få point.

på 3 sidste omgang rykker Peter. nu er vi kun 8 drenge tilbage

og på 2 sidste omgang ryger Nicolaj af os. til sidst er jeg meget træt. men jeg blev nr. 6 og fik point. Jeg blev meget glad.    

 

Det blev altså en rigtig god resultatsmæssig afslutning på forårsæsonen med 4 points, så han nu har fået 30 points her i forårsæsonen. Men vigtigst af alt har han fået endnu flere gode cykel-venner, og er kommet sig over den lille nedtur han havde med styrt og Tour de Himmelfart, og lysten til at cykle er stadig meget stor.

I denne uge har Jacob været på Bike Camp i Odense, hvor han har har prøvet banecykling, men det vil han selv skrive lidt mere om her i sommerferien.

Ellers kommer den til at stå på en masse træning for far og søn her i juli – nu hvor jeg har fået min halskrave af, kan jeg endelig komme ud på landevejen og køre med Jacob, så der skal nok blive trænet en del – for Jacob kan slet ikke lade være, og han mener at han skal være i topform til Randers Bike Week der starter 26. juli. Desuden er der også god chance for at Jacob og jeg skal køre Konge-etapen på 165 km d. 2. august. Jeg havde lovet ham en “ekstrem-tur” på 150+ km i år, og da vores cykel-sommerferie-tur rundt i Danmark ikke blev til noget pga. mit uheld, bliver det nok kongeetapen i stedet. Så må vi se hvem af os der kommer først op til toppen af Kiddesvej.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply