Jacob Kvistgaard

Løbsrapport Randers Bikeweek 26.-29. juli 2018 – Jacob Kvistgaard

Jacob har selv skrevet følgende løbsrapport:

 

Jeg skal køre Randers bikeweek. Det er et etapeløb hvor der er 4 etaper. Den første skal være i Års. Man kan stille hold. Det jeg skal køre på er licenscykling.dk. Jeg kører sammen med Victor, Anders og Oskar.

 

1.etape

Det er et gadeløb hvor der er brosten.

Da jeg er på startstregen er jeg meget nervøs.

 

Når vi starter bliver jeg skubbet og ligger næsten bagerst.  Jeg bliver sat og så ser jeg en nordmand der ligger på jorden.

 

Da jeg er i mål er jeg banket mør. Det var så hårdt som aldrig før i mit liv. Jeg bliver nr. 7.

 

2. etape

 

Når vi er i gang kommer jeg meget nemt frem i feltet.

 

Da vi kommer frem til den første bakke ligger vi 8 mand op af toppen. Så er der stilstand. Så der kommer en del mand op når vi kommer op til bakkespurten, der er ved den næste omgang. På bakken bliver vi kun til 7 mand. Så er der stilstand så vi er de samme der kommer op til den sidste stigning. Der bliver udskilning så i mål kommer jeg ind i den første gruppe der er 7 mand i . Jeg bliver nr. 7.

 

3. etape.

Vi starter ud med at komme op på bakken. Jeg prøver at rykke, men bliver hele tiden indhentet. Og så sker der ikke særlig meget. Jeg prøver bare at holde mig fremme. På 2. omgang siger jeg til Victor at jeg kører ham frem til bakkespurten, fordi han har bjergtrøjen.

Der blev udskilt på bakkespurten, men vi bliver hurtigt hentet af resten. Og så ender det hele i en spurt. Jeg bliver nr. 11.

 

4. Etape.

Det starter med at jeg ikke får klikket i ordentligt. Men jeg kommer lige så stille længere frem på nedkørslen. Så da vi rammer Røde Krat ligger jeg som en af de mellemste, og bliver ved med at komme længere og længere frem. På 2. Omgang kommer jeg langt bagud på nedkørslen, da jeg er bange for at jeg er punkteret.Men jeg tænker bare “det sker ikke”. På 3. Omgang kørte vi bakkespurt, og jeg sidder i 2. Position, og så kører en nordmand og Max, Victor og mig. Normanden bliver nr. 1, Victor nr. 2 og jeg bliver nr. 3. Så drejer vi til højre, og jeg tager en hård føring. Så sætter jeg mig i enkeltstartsposition, da jeg kan se at vi er 5 mand. Så får mig og max hul, og vi sidder og kører rundt i en hel omgang. Så bliver vi hentet af 4 andre. Så sidder jeg og trækker og trækker og trækker.

 

På 2. Sidste anden sidste omgang siger jeg til Victor at han skal tage mit hjul på nedkørslen. Så rykker jeg med Victor på hjul. Men det har ingen effekt. På sidste omgang når vi drejer til højre efter bakken, prøver Anton at rykke, men det har ingen effekt.

Når vi drejer til højre ned mod mål prøver Anton igen, men det har ingen effekt, og det ender i en spurt, og jeg kan ikke træde hurtigt nok rundt til at være med i spurten.

 

De næste kommer først ind over et minut efter. Jeg overhaler 2 mand og springer op på 6. Pladsen i klassementet og får 4 points.

 

Vi vinder holdkonkurrencen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply