Jacob Kvistgaard

Sommer Camp i Odense 2. juli – 5. juli 2018 – Jacob Kvistgaard

Jacob har skrevet følgende om sin tur til Odense:

 

I min sommerferie var jeg på sommer camp i Odense. Her var vi ca. 16 ryttere, der var samlet.

Det starter med at jeg bliver hentet af Jørgen og Victor. Victor og mig sidder på bagsædet og spiller Nintendo switch på bagsædet.

Nu kommer vi derop og får afleveret cykler hvor vi skal, og finder vores værelser og finder sengene. Så kommer Oskar og vi snakker om hvem den 4. person på værelset er for ham kender vi ikke.

Så finder vi ud af at det er en 2. år U15, der hedder Niklas. Så får vi at vide hvad vi skal og får programmer.

Så kommer vi op på banen. Så får vi fundet vores låne-cykler, og så får vi at vide af Annika at vi skal køre helt nede på det flade i starten. Så begynder vi lige så roligt at kunne komme længere og længere op. Så ser jeg, at jeg er den første der krydser over den blå linje. På et tidspunkt får vi at vide, at vi skal køre helt oppe i toppen, og det gør vi så. Så var vi færdig med den træning.

 

Så får vi aftensmad. Efter det leger vi banke-banke-bøf. Herefter slapper vi af på vores værelser før vi skal i seng.

 

Næste dag får vi morgenmad, og så skulle vi hoppe på trampolin. Vi skulle lære at lave 3 spring, prøve at lave salto, lave kolbøtter og så skulle vi hoppe i pommes frites grave.

 

Senere cykler vi på racer på landevejen, og kører intervaller og træning. Så når vi kører hjem, er der grøntsager, som man kan tage, og så går vi ind på vores værelser og slapper af. Lidt senere skal vi køre bane. Der øver vi rulleskift og at sidde på hjul.

Når vi kommer tilbage skal vi have eftermiddagsmad. Så slapper vi af. Så får vi aftensmad. Derefter skal vi i bowlinghal. Når vi kommer hjem ligger vi os til at sove.

 

Dagen efter er Victor og Oskar meget trætte, og mig og Niklas er morgenfriske, og så får vi morgenmad. Mig og Niklas kommer 5 minutter for tidligt. Vi får begge to havregryn med sukker på.

Så kommer Sebastian Lander og holder foredrag for os inden vi skal på banen, og fortæller hvilken rolle han havde til DM.

 

Så kommer vi op på banen, og må køre frit. Noget tid efter kører vi holdløb. Mig, Oskar og 2 x Victor er på hold sammen og kører en fin tid. Derefter kører vi rulleskift og så skal Oskar, Viktor, mig og nogle Odense ryttere køre sammen.

 

Derefter skulle vi cykle udenfor, hvor de siger vi skal ud og træne bakketræning. Men det var ikke nogen bakke for mig! Den er 1 km lang hvor de sidste 200 meter er stejle. Mig og Victor ligger i en gruppe efter den forreste. Da vi er færdige med at køre bakketræning, skal vi køre løb. Vi bliver inddelt i 2 grupper efter niveau ud fra kørsel på banen. Jeg skal køre med dem der har kørt langsomt på banen. Så går jeg hen til Annika, og spørger om jeg må køre med de andre? Hun siger ja.

I første løb angriber Niklas fra start. Vi andre kigger på hinanden. Så rykker jeg, men bliver hentet igen. Lidt senere forcerer Odense rytterne, og vi får hentet Niklas. Niklas og hans ven, Jakob, falder af. Det sidste stykke er nedkørsel, et sving og derefter mål. Jeg kommer ind i svinget som nr. 4. Jeg overhaler en, men bliver også overhalet af en anden, og bliver nr. 4 i løbet.

Så skal vi køre løb igen. Niklas starter igen med at rykke. Vi andre lader ham køre. Men inden den altafgørende ”bakke” som vi kørte til træning før, kører jeg, og kommer afsted sammen med Magne. Men den flader ud til sidst når vi kommer over ”bakken”. Det betyder at jeg kommer først over ”bakken”, men bliver nr. 2 da han overhaler mig på det flade.

Så er der aftensmad før vi går i seng.

 

Den sidste dag starter med morgenmad. Så kører vi ca. 2 timer på banen, hvor træner meget af det vi har gjort før. Så pakker vi sammen og bliver afhentet. Det var den træningslejr.

 

Jeg synes, at hvis de genoptager det til næste år, vil jeg helt sikkert komme igen. For det er sjovt at det ikke kun er på landevejen, og at vi prøver en masse forskellige ting, f.eks. på banen. Man skal turde at springe ud i det, for at køre på bane, og man skal have fart inden man kommer ind i svinget. Det var svært i starten, men jeg fik det lært. Så man skal bare prøve og prøve og prøve!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply